dgt Music for business

Nooit eerder was muziek op maat
van jouw business zo eenvoudig

DGT Music biedt B2B betaalbare, hoogwaardige en legale muziek. Dat muziek een grote en bewezen impact heeft op een omgeving, weet iedereen. Onze specialisten bepalen samen met jou je eigen muziekzender die de ervaring van je klanten en medewerkers fundamenteel verbetert. Ongeacht het aantal locaties, met DGT Music heb je altijd de juiste sfeer op het juiste moment.

wave mobile e1606911883384 - Music

 

wave - Music

Zorgeloos genieten

Het enige wat jij moet doen is samen met onze specialisten bepalen welke muziek het best past bij jouw business. Vanaf dan hoef je helemaal niets meer te doen, wij regelen alles.
DGT Music biedt een divers aanbod aan muziek dat perfect aanleunt bij jouw business en waar jij voor staat.

 

Volledige controle

Het is jouw business, dus moet het ook jouw muziekstijl zijn. Geen reclame van derden, geen gepraat, alleen de juiste muziek.

 

Makkelijk

Onze speler kan gekoppeld worden aan je bestaande muziekinstallatie. Heb je die nog niet? Wij kunnen ook een totaaloplossing op maat van jouw locatie voorzien.
Valt je netwerk even weg, geen probleem: onze oplossing werkt ook zonder internet en verbruikt overdag geen bandbreedte.

  • Voordeligste pakket op de markt
  • Installatie & speler inbegrepen
  • Jaarlijks all-in abonnement

Interesse?

Contacteer ons

voor een vrijblijvend gesprek
musicnote - Music

Radiospots

Naast onze DGT Music service bieden we ook de creatie van audioreclames aan voor gebruik in oa. radiospots. De invloed van audiospots op het winkelgedrag is onbetwistbaar. Studies wijzen immers uit dat het gebruik van reclamespots de verkoop met minstens 20% stimuleert.

Wij adviseren u graag over het soort aankondigingen dat voor u het beste werkt. Of u nu een bestaande campagne wilt stimuleren of behoefte heeft aan eenvoudige en gestandaardiseerde aankondigingen,
onze muziekconsultants zullen u hiermee graag helpen.

Vragen? Interesse?

Bel 03 384 00 48 of mail info@digitopia.be

contacteer ons

Ready to start your project?

Contact us