Free Workspace check-up

Uitbreiding dienstverlening Digitopia

We hebben goed nieuws! Onze dienstverlening werd de afgelopen maanden flink uitgebreid met interessante oplossingen voor onderstaande uitdagingen. Zijn deze situaties herkenbaar in jouw organisatie? Tip: maak gebruik van onze gratis check-up, laat onderaan een berichtje na en we komen vrijblijvend langs!

Verlies je tijd met het opstarten van je videocall op kantoor? Geen kabels en stress voor gasten en bezoekers die een scherm willen delen… Wat heb je daarvoor nodig?

Zijn audio & video overtuigend genoeg in al je zalen? Welke zijn de noodzakelijke aanpassingen om iedereen comfortabel te laten samenwerken ongeacht de locatie?

Benut je de vierkante meters van je kantoor optimaal? Het is belangrijk om de werkomgeving af te stemmen op de behoeften van je werknemers. Krijg inzicht in je kantoorbezetting via handige tools!

Ontvang je bezoekers op een efficiënte manier? Via (voor)registratie, self-check-in en een SMS/e-mail service maak je de receptie slim en GDPR proof!

Zijn er onvoldoende vrije werkplekken en/of parkeerplaatsen? Je werkdagen plannen, communiceren, de perfecte werkplek en parking reserveren kan allemaal vanuit je vertrouwde Microsoft Teams omgeving. Vraag ernaar!

Ready to start your project?

Contact us