digitale revolutie

Digitale revolutie: een kans om met beide handen te grijpen

De digitale revolutie verandert onze hele maatschappij, van onze levensstijl tot onze economie. Vice-eersteminister en minister van Digitale Agenda, Telecom en Post Alexander De Croo riep daarom ‘Digital Belgium’ in het leven: een actieplan dat een digitale langetermijnvisie voor ons land schetst en vertaalt in duidelijke ambities. Lees hier meer over zijn visie op digitale economie.   Lees verder » “Digitale revolutie: een kans om met beide handen te grijpen”

digital signage kantoor

Waarvoor kun je digital signage gebruiken op kantoor?

Digital signage is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Winkels, reclameborden, openbaar vervoer, … Overal tref je tegenwoordig digitale schermen aan. Steeds meer bedrijven zetten de technologie ook in op kantoor. Benieuwd wat digital signage voor jouw werkvloer kan betekenen? Lees snel verder!   Lees verder » “Waarvoor kun je digital signage gebruiken op kantoor?”

digitale transformatie bedrijf

Do’s-and-dont’s voor digitale transformatie binnen je bedrijf

Bedrijven kunnen er niet omheen: de toekomst is digitaal. Niet alleen leveren digitale toepassingen zoals digital signage je enorm veel mogelijkheden op, je kunt er ook bijzonder veel tijd mee besparen. Op voorwaarde dat je al je medewerkers meekrijgt op de digitale golf, tenminste. En dat kan een behoorlijke uitdaging zijn.  

Lees verder » “Do’s-and-dont’s voor digitale transformatie binnen je bedrijf”

Klaar om uw project op te starten?

Contacteer ons