BMW omarmt de digitalisering in haar showrooms

Ook BMW heeft de digitalisering van haar showrooms onder de loep genomen. Lees hier meer!

Hoe vergroot je als autodealer de customer experience van je klanten?

Optimaliseer de customer journey

Digitaal is niet meer weg te denken bij het ondersteunen van de klant in zijn besluitvormingsprocess ofwel customer journey. De grote vraag is echter hoe digitale oplossingen nu écht waarde kunnen toevoegen voor de klant. Het in kaart brengen van de verschillende contactmomenten met de klant was een eerste essentiële bouwsteen.

customer touchpoints 1 300x170 - BMW omarmt de digitalisering in haar showrooms

Inzetten op de multichannel digitale ervaring

Vervolgens vertaalden we de Automotive Customer Journey naar een moderne, interactieve digitale showroom. Zo maakten we gebruik van digital signage, digital price steles & interactieve kiosken om de klant beter te ondersteunen.

Informeer met impact

Met de Digital Price Stele geef je je showroom een moderne uitstraling, en kunnen klanten op een eenvoudige manier alle informatie over een wagen opvragen. Hiermee beschikken ook jouw verkopers over een handig verkoopsinstrument, een ware eyecatcher.

Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie:

 

Vervolledig het aanbod in de showroom

BMW10 300x200 - BMW omarmt de digitalisering in haar showrooms

Om het volledige aanbod van stockwagens en premium select cars in de toonzaal te brengen, hebben we interactieve kiosken gebouwd. Hierop kan de klant en de verkoper een live overzicht raadplegen van de beschikbare voertuigen. Als het scherm niet in gebruik is, worden promotionele boodschappen getoond.

Inspireer je klanten tijdens het wachten

Verzacht de wachttijd van je klanten en bied hen een inspirerende en dynamische wachtruimte. Gebruik de tijd om te communiceren en verschaf toegang tot de rest van het aanbod (denk aan accessoires, extra dienstverlening enz.).

BMW213 - BMW omarmt de digitalisering in haar showrooms

Stopping power met LED Window Screens

Met digitale etalageschermen breng je je verhaal naar iedereen: je klanten, de bijna klanten en de dromers die ooit klant willen worden.

BMW14 300x184 - BMW omarmt de digitalisering in haar showrooms

Klaar om uw project op te starten?

Contacteer ons