De geboorte van House of Digital

House of digital

Dat ‘innovatie’ in het DNA van Digitopia zit, werd nog maar eens duidelijk op 27 november 2017. Tijdens het Evolve-event dat die dag in de Google-gebouwen plaatsvond, werd onder meer House of Digital voorgesteld. Binnen deze compleet nieuwe entiteit slaan een aantal strategische partners de handen in elkaar om hét aanspreekpunt te worden rond digitale transformatie – zowel voor retailers als andere ondernemers die digitale activiteiten overwegen.

Digitale transformatie? Laat House of Digital je helpen

House of Digital wil dé plek zijn waar bedrijven en organisaties terechtkunnen met eender welke vraag over digitale transformatie of digitale activiteiten. House of Digital biedt niet alleen antwoorden, maar zet je effectief op weg.

Concreet vertaalt deze missie zich naar zes specialismen en expertisegebieden:

  • Research and Consulting
  • Touch & Interactive Products
  • Machine Learning
  • Progressive Web Apps
  • Robotics
  • Digital Media Management

 

house of digital

 

Maak kennis met de partners van House of Digital

Uiteraard doet Digitopia dit niet alleen. Er werd gekozen voor een nauwe samenwerking met strategische partners om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar innovatieve digitale oplossingen. We stellen ze even voor …

1.     Google

house of digital

 

 

 

In het kader van House of Digital onderging Digitopia een belangrijke eerste verandering, namelijk de switch van een Windows-platform naar het platform van Google.

2.     Fourcast

house of digital

 

 

 

We verzamelen vandaag ongelofelijk veel gegevens. Marketing gebaseerd op ‘buikgevoel’ is gedateerd: creatievelingen hebben inzichten nodig om goed geïnformeerde beslissingen te nemen – en die inzichten worden gevoed door big data.

Machine Learning brengt ons regelrecht bij Fourcast. Hun missie? Het (digitaal) transformeren van bedrijven door Google Cloud-oplossingen te implementeren.

3.     K law

house of digital

Daarnaast slaat Digitopia voor House of Digital de handen in elkaar met K law. Als we het hebben over dataverzameling, belanden we immers onvermijdelijk bij het hete hangijzer ‘privacy’. In 2018 wordt de nieuwe GDPR-wetgeving van kracht, en dat heeft gevolgen voor zowat elke organisatie.

 

4.     Duval Union Consulting

House of Digital

 

 

Digitale transformatie is complex en omvat vele aspecten. Duval Union Consulting helpt bedrijven al meer dan drie jaar met de uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

Binnen House of Digital slaan Digitopia en Duval Union Consulting de handen in elkaar voor een voortraject. Daarbij stellen beide partijen enerzijds informatie ter beschikking en doen ze anderzijds een diagnose in een ‘pre-sales’-fase. Kortom: samen helpen ze bedrijven nadenken over de stappen die ze kunnen of moeten zetten.

5.     Vrije Universiteit Brussel

house of digital

Tot slot werd op 23 november een vijfde samenwerking afgesloten, namelijk met de Vrije Universiteit Brussel. Enerzijds kan House of Digital rekenen op expertise vanuit het departement Marketing en Consumentengedrag, vertegenwoordigd door Prof. dr. Kim Willems en Prof. dr. Malaika Brengman. Anderzijds kwam ook Prof. dr. Bram Vanderborght aan boord, een expert op het vlak van robotica.

Klaar om uw project op te starten?

Contacteer ons