Digitopia, Zorabots en het Ziekenhuis Geel slaan handen in elkaar tegen Corona #SamenSterk

Ook wij dragen graag ons steentje bij om ieders gezondheid te beschermen tijdens deze coronacrisis. Met dit initiatief willen we zowel coronapatiënten als zorgverleners bijstaan in deze bijzonder moeilijke tijden.

James brengt familie in contact met elkaar

Vandaag zijn we voor het eerst James gaan testen in het Ziekenhuis Geel. Binnenkort zal James rondrijden op de afdelingen waar coronapatiënten in isolatie liggen. James kan praten met patiënten en videocalls houden met familie. Met deze oplossing kunnen coronapatiënten in volledige isolatie toch in contact blijven met hun familie.

james 1 224x300 - Digitopia, Zorabots en het Ziekenhuis Geel slaan handen in elkaar tegen Corona #SamenSterk

Eerder deze week kondigde Zorabots al aan hun robots ter beschikking te stellen van woonzorgcentra. Zij hebben daarom een oplossing uitgewerkt met hun robot James, waardoor ouderen even kunnen praten met hun familie.

Verplegend personeel ontzorgen

Met dit initiatief willen we niet enkel patiënten maar ook onze helden, het verlegend personeel, helpen. Via de camera van James kunnen zorgverleners de toestand van de patiënt opvolgen. Zo hoeft er niet altijd een zorgverlener (in volledige beschermingsoutfit) de kamer in.

james 3 298x300 - Digitopia, Zorabots en het Ziekenhuis Geel slaan handen in elkaar tegen Corona #SamenSterk

#SamenSterk

Klaar om uw project op te starten?

Contacteer ons