Meer betrokkenheid? Kies voor interactieve digitale schermen!

Je wilt natuurlijk dat je digitale schermen zoveel mogelijk aandacht trekken. Net daarom besteedt je er veel tijd aan. Wil je hierin een stap verder gaan en meer betrokkenheid realiseren? Overweeg dan interactieve digitale schermen.  De consument is er klaar voor.

Laat je klanten zelf kiezen wat ze nodig hebben!

De kracht van interactieve beeldschermen zit hem in het feit dat klanten zelf kunnen kiezen welke informatie ze opvragen.  Dat is voor de klant prettig, maar ook voor de organisatie die gebruik maakt van deze techniek.

De essentie is eenvoud van informatie

De basisstructuur van een interactief scherm kan je eigelijk vergelijken met een webpagina. Mensen selecteren een item en krijgen toegang tot een nieuwe pagina met verdere informatie. Het is mogelijk submenu’s te gebruiken om de navigatie te vereenvoudigen, natuurlijk wel op voorwaarde dat je je klanten er niet gek van maakt! Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen zich na het derde submenu al beginnen te ergeren. Je dient de flow van informatie dus zo eenvoudig mogelijk te houden.

Een tal van mogelijkheden

Eender welke vorm van communicatie kan worden weergegeven op de interactieve schermen: denk aan een webshop, navigatie, registraties, menu’s, feeds en berichten op sociale media, enzoverder. Je kan zelfs een sms-optie voorzien om bv product informatie of een stapsgewijze routebeschrijving naar de telefoon van de persoon te verzenden, of een QR-tag die ze kunnen scannen om alle nuttige informatie met zich mee te nemen.  Interactie kan je vandaag de dag dus op verschillende manieren stimuleren. Niet enkel touchscreen maar ook spraakbesturing wordt alsmaar populairder.

Interactiviteit gaat dus niet enkel over wat u weergeeft, maar ook over hoe je informatie wordt weergegeven.

Interactiviteit is de nieuwe norm

Van winkels, winkelcentra, luchthavens naar de McDonald’s, interactieve schermen zijn vandaag overal aanwezig en niet meer weg te denken uit ons leven. Interactiviteit is de nieuwe norm: mensen verwachten het alsmaar meer voor alle schermen die ze tegenkomen.

Is het doel van je digitale schermen betrokkenheid? Dan zijn interactieve scherm een onmisbare volgende stap. Wenst u meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend !

Klaar om uw project op te starten?

Contacteer ons