Visuele ondersteuning voor COVID-19

In tijden van crisis is correcte informatie essentieel. Extra maatregelen zijn nodig om de gezondheid en veiligheid van eenieder te waarborgen. Narrowcasting speelt een prominente rol bij het verspreiden van essentiële informatie over de volksgezondheid en veiligheid, alsook bij het naleven van de opgelegde richtlijnen zoals social distancing.

Een effectieve tool om bezoekersstromen te reguleren

Naar aanloop van de heropening zijn bedrijven en winkels nu volop bezig met het treffen van de nodige veiligheidsmaatregelen, o.a. om het aantal bezoekers te beperken en social distancing te respecteren.

Een krachtig hulpmiddel hierbij is een digitaal scherm in combinatie met klantentelsystemen of slimme 3D camera’s.

Deze systemen tellen het aantal klanten die binnen of buitengaan en zorgen voor een nauwkeurige meting van het aantal aanwezige personen in een ruimte. Zodra het systeem detecteert dat de maximale capaciteit werd bereikt, kunnen deze gegevens vertaald worden naar een visueel resultaat op het digitaal scherm.

Informeer over COVID-19

social distancing 300x183 - Visuele ondersteuning voor COVID-19Hoewel digital signage inmiddels oneindig veel toepassingen kent, is en blijft de essentie om zo gericht en relevant mogelijk informatie te delen met mensen. In ongekende situaties als deze is informatie belangrijker dan ooit.

Nu bedrijven en winkels hun activiteiten geleidelijk aan weer mogen opstarten is het belangrijk klanten en werknemers te informeren over de te nemen maatregelen in de strijd tegen verdere verspreiding van COVID-19. Via digitale schermen beschikken bedrijven over een extra hulpmiddel om belangrijke informatie eenvoudig en snel te verspreiden.

Digital signage met handdesinfectie dispenser

Naast het beperken van het aantal bezoekers roept de overheid bedrijven en winkels ook op om een goede handhygiëne te respecteren. Bedrijven kunnen hiervoor beroep doen op een display met ingebouwde handdesinfectie dispenser.

Via het digitaal scherm kunt u eenvoudig klanten en werknemers attent maken op het belang van de (hand)hygiënemaatregelen. Naast informatievoorziening verlaagt deze display ook de kans op besmetting.

Deze display dispenser is ook uitermate geschikt voor de gezondheidzorg, dokters- en tandartspraktijken, horeca, publieke ruimtes zoals luchthavens en treinstations. De vraag naar desinfectiepunten zal in de toekomst nog verder toenemen.

Tevens kunnen deze schermen ook uitgerust worden met een temperatuurmeting functionaliteit. Wanneer ze dan ook nog eens controleren of er een mondmasker gedragen wordt, bieden ze de ultieme ondersteuning in deze ongekende gezondheidscrisis.

Voor meer informatie over één van deze oplossingen, kan u steeds vrijblijvend contact opnemen.

Stay Safe!

Klaar om uw project op te starten?

Contacteer ons