Diensten

Service wheel

Mogelijkheden

Digitopia biedt u een compleet dienstenpakket aan voor het creëren en beheren van uw digital-signage-ervaring: van de creatie en het ontwerp van uw concept tot de toepassing ervan en permanente ondersteuning. We zijn pas gelukkig als u tevreden bent.

Strategisch stappenplan

De eerste stap van onze reis is een duidelijk inzicht krijgen in uw doelstellingen, behoeftes en doelgroep. We helpen u de juiste oplossing en aanpak te bepalen om uw doelen te bereiken. Met onze ervaring als gids definieert u de juiste oplossingen, applicaties en content voor het behalen van de resultaten die u voor ogen hebt.

Terug naar boven


Inhoud plannen en aanmaken

Wie is uw doelgroep? Welk soort boodschappen wilt u meegeven? Welke contactmomenten kunnen we allemaal gebruiken? …

Op basis van uw input, gekoppeld aan onze kennis en knowhow, stellen we een concept- en inhoudsplan op dat uw behoeften weerspiegelt. Ons interne creatieve team staat paraat om voor u de content met de grootste impact te creëren. We volgen en meten de impact tijdens het project en sturen bij tot u volledig tevreden bent. Wilt u zelf de controle over uw content behouden? Geen probleem, met plezier helpen we u er de beste resultaten uit te puren.

Terug naar boven


Hardware

Doeltreffende digitale oplossingen die resultaten opleveren: dat garanderen we u. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring reiken we u namelijk altijd de juiste tools aan. Als onafhankelijke dienstverlener werken we nauw samen met meerdere externe partners. Omdat we niet aan één leverancier vasthangen, kunnen we u helpen de beste technologieën, hardware en applicaties in te zetten voor wat u nodig hebt. Als marktleider bieden we u bovendien de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Terug naar boven


Field Management & support

Maakt u zich geen zorgen over installaties en ondersteuning. Bij al uw roll-outs zetten we onze deskundige field engineers in. Zo leveren we alles op tijd en volgens budget!

Een perfecte installatie begint met een goede voorbereiding: een technische verkenning ter plaatse. Omdat alle installaties door Digitopia-medewerkers worden uitgevoerd, hebben we alle aspecten van een installatie onder de knie. Denk maar aan de montage, bekabeling, elektriciteit en UTP. Onze standaardservice bestaat erin dat uw installatie binnen maximaal één dag klaar is. We garanderen een nauwgezette follow-up door het platform, het netwerk en de connectiviteit proactief op te volgen. Zelfs tot op een individueel niveau van één scherm op één locatie! De technische helpdesk van Digitopia staat dag en nacht paraat voor zowel technische als grafische vragen. Het volledige proces van monitoring en herstellingen wordt beheerd via DGT Dynamics, inclusief de ticketing.

Terug naar boven


CMS

Alles draait om content! Zorg er dus voor dat uw Content Management Systeem (CMS) altijd op wieltjes loopt. Digitopia heeft zijn eigen, geavanceerde CMS ontwikkeld: DGT Dynamics.

DGT Dynamics is een eenvoudig en krachtig, maar elegant contentmanagementsysteem waarmee wij en onze klanten multimediaprojecten van a tot z in goede banen kunnen leiden. DGT Dynamics is volledig uitbreidbaar en werkt doeltreffend met zowel alleenstaande units als met honderden spelers en locaties. Content en applicaties inpassen gaat erg eenvoudig met dit platform.

Terug naar boven


Analyse en meting

Digitopia werkt resultaatgericht en wil zijn beloftes waarmaken. Geen inspanning is ons te veel als u zo de resultaten behaalt die u met digitale oplossingen wilt bereiken. Niet alleen bezorgen we u een standaard rapportagetool om te meten hoe doeltreffend uw oplossingen zijn. Als u dat wilt, helpt een van onze experts u bij de optimalisatie van uw digitale oplossingen, met bezoeken ter plaatse, analyses van de rapportage en KPI’s, testcases, academische benchmarks en tonnen knowhow. We willen u naar het volgende niveau zien doorgroeien!

Terug naar boven


Adviseren

Digital signage is zoveel meer dan alleen maar een scherm met bewegende beelden en animaties. Om het beste resultaat te halen, is een duidelijke strategie en gedetailleerde aanpak nodig. Dankzij meer dan tien jaar ervaring kunnen wij u de beste oplossing, content en service aanraden voor uw specifieke geval. Wij stellen u al onze inzichten ter beschikking voor een gegarandeerd efficiënte en effectieve digital-signage-ervaring die tegemoetkomt aan uw wensen en behoeften. Strategische planning, projectadvies, gedetailleerde analyse of trainingen … ons advies is uw partner!

Klaar om uw project op te starten?

Contacteer ons