Engage your audience.

Tell your story.

Deliver your message using screen, touch or robot.

  • logo0 - Home
  • logo1 - Home
  • logo2 - Home
  • logo3 - Home
  • logo4 - Home
  • logo5n - Home
  • logo6 - Home
  • logo7 - Home

Gratis Whitepaper

Communiceren met Digital Signage doe je zo

DOWNLOAD NU

Houd uw digitale communicatie stevig in de hand

Onze expertise en op maat gemaakte klantoplossingen zijn een gevestigde waarde in diverse sectoren. We leveren optimale digital signage, interactieve en mobiele oplossingen in een totaalpakket.

Contacteer Digitopia

IJzersterke reputatie

Digitopia kan bogen op meer dan 10 jaar ervaring en beheert vandaag ruim 200 projecten met 14.500 digitale signage schermen in 6 verschillende landen. Klanten prijzen ons voor onze waardegedreven aanpak. Het doel van Digitopia is en blijft vooruitgang en 98 % van onze klanten kiest ervoor om jaar na jaar met ons mee te groeien.

Innovatief en flexibel

Innovatie is onze absolute kernwaarde. Vandaag werken we al nauw samen met een aantal partners om ons verder te verdiepen in geavanceerde technologieën, zoals augmented reality.

Knowhow van de bovenste plank

Dankzij research en door de marktontwikkelingen op de voet te volgen blijven we bij de les. We werken samen met de afdeling Business, Marketing en Consumentengedrag van de Vrije Universiteit Brussel – Solvay Business School.

Voluit voor partnerships

Een unieke aanpak: geen standaardformules maar toepassingen op maat. We bieden u eerlijk, op ervaringen gebaseerd, advies. Geen mooie woorden! Ons team enthousiastelingen weet van aanpakken en gaat transparant en correct te werk.

Interne expertise

We zoeken naar een oplossing die volledig aan de behoeften van onze klanten tegemoetkomt. Met onze op maat gemaakte oplossingen streven we maximale efficiëntie na. Digitopia beschikt intern over alle nodige vaardigheden om zowel de technische aspecten als de aangemaakte content af te stemmen op de hoge normen van onze klant.

Referenties & cases

Bij alles wat we doen, willen we een meerwaarde scheppen voor onze klanten.

Solutions

Digitopia levert optimale digital signage-, interactieve en mobiele oplossingen in een totaalpakket. Meerdere oplossingen – hoogstaande services – aangepast aan uw behoeften.

service wheel 1024x1024 - Home

Diensten

Digitopia biedt u een volledige dienstverlening om een bijzondere digital signage ervaring te creëren en ze perfect te beheren: van de conceptfase over de implementatie tot de continue ondersteuning.

Ontdek onze diensten »

Klaar om uw project op te starten?

Contacteer ons